Auto Friss Kia 

Itt az idő megjött a Proceed! Spanyol Teszt!

Elugrottunk spanyol honba egy kis kikapcsolódásra s ha már ott voltunk akkor megnéztük az újdonságokat arrafelé is. Igaz a Kia hazatájáról semmi infót nem kaptunk de megvannak a forrásaink ahonnan jönnek szépen meghívások s ezeknek rendre eleget teszünk.

Egy fantasztikus környezetben tesztelhettük az új Kia ProCeed-et. Barcelona mindig is szép környezet egy hosszú útra az új Kiával a koreai márka kitett magáért de ez várható volt. Hosszú és tágas, de mindenekelőtt a sport lélek és a fülbemászó a hangja is.

Összességében ez határozottan sportosabb. Csak nézd meg, hogy repül be a kanyarokba és ahogyan feltépi az aszfaltot, de ha megállsz egy pillanatra akkor néha elveszted a fejed is.

Nyissad ki az ajtót ami utána jön az csak a kényelem világa. Az ülések valójában tényleg tágasak és kényelmesek, még a kormánykerék is fűtött. A magasabb vezetőknek le kell engedniük az ülést de ez nem probléma, ami a városi használat során kevésbé érzékeli a sofőr a valódi hosszát a gépháztetőnek. Hasonlóképpen a hátsó utasok számára is megfelelően tágas s kényelmes, a lábtér lehetővé teszi az igazi komfortérzetet.

Az általunk tesztelt Kia ProCeed GT Line az 1,4 literes benzinmotorral, ami 140 lóerős T-GDI, valamint a hatfokozatú kézi sebességváltó de elérhető hozzá a hétfokozatú automata is. Még az alacsony fordulatszámon is van ereje a motornak, de kétségtelenül a dinamikus tulajdonságai vannak ennek az új prémium autónak.

[Best_Wordpress_Gallery id=”132″ gal_title=”20190205 Kia Proceed GT Line”]

Related posts